Over ons

 

Wij zijn een nieuwe uitgever die zich richt op het uitgeven van online producten ter ondersteuning van persoonlijke ontwikkeling. Uniek in het aanbod is het gebruik van profesionele testen die geschikt zijn gemaakt voor gebruik door niet-professionals. 

 

Wat is onze drijfveer?

 

Wij willen zoveel mogelijk mensen de gelegenheid geven om zich te ontwikkelen. Onze unieke bijdrage daarin is dat wij professionele tests en vragenlijsten vormgeven zodat deze te gebruiken zijn zonder tussenkomst van een expert. Die experts hebben we gebruikt om onze producten te maken. En omdat we alles online aanbieden kunnen we de kosten laag houden.

Voor WatIsJeWerkstijl.nl willen we graag dat je jouw sociale werkstijl inzet bij je werk (of prive) zodat je werk makkelijker kan doen. Op die manier willen wij bedragen aan een bruisende en inspirerende werkomgeving. Juist ook in internationale samenwerking.

Voor Schobl.nl willen we graag dat leerkrachten en psychologen een juiste diagnose kunnen stellen rondom het  sociaal- en emotioneel gedrag van leerlingen.  Op die manier willen wij bijdragen aan een effectieve en plezierige ontwikkeling van leerlingen.

 

De twee oprichters hebben ieder meer dan tien jaar ervaring in het ontwikkelen van psychologische testen en HR producten via internet. Er wordt samengewerkt met professionele opleiders op het gebied van gedrag & communicatie en met specialisten op het gebied van online technologie.

 

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

 


Over Dr. Jac N. Zaal


Testauteur sinds 1978. Thans mede oprichter/eigenaar van Vitamines4ontwikkeling, een uitgeverij voor psychologisch testen via internet. Opgeleid als bedrijfspsycholoog. Gepromveerd op het beoordelen van schoolgedrag (vrije Universiteit). Via onderwijspsychologie 1978-1982 naar onderzoek en ontwikkeling bij de rijks overheid (RPD 1982-1990) en bedrijfsleven (Gitp International B,V.: 1992-2002). Activiteiten op het terrein van testontwikkeling bestrijken een breed terrein van kinderintelligentie, beoordelen van schoolgedrag, assessment centers en intelligentietests tot vragenlijsten voor het meten van persoonlijkheid, leiderschap, communicatiestijl en organisatiecultuur. Recent is het werk aan coputergestuurd testen, dat reeds begon bij de Rijksoverheid en is voortgezet met de oprichtichting als mede eigenaar van Vitamines4ontwikkeling, een uitgeverij voor psychologisch testen via internet.

 

 

Over Drs. Matthijs Zaal

 

Matthijs heeft gewerkt als Manager van een e-HRM start-up, Project Manager, Verandermanager, Veranderadviseur en IT Manager. Vijf jaar geleden is hij als freelancer gestart en daarvoor is hij werkzaamgeweest bij Accenture, LogicaCMG en GITP. Momenteel is hij actief als gecontracteerde project manager bij Shell en hij heeft een internetuitgeverij voor do-it-yourself  leerproducten.

Hij is te kenmerken als: ondernemend, positief ingesteld, profesioneel, analytisch, gevoel voor techniek, pragmatisch, gevoel voor duurzaamheid. 

Matthijs is een gepassioneerde verandermanager/adviseur. Met zijn technologische achtergrond is hij goed in staat gebleken om complexe veranderingen en implementaties bij technisch georiënteerde bedrijven succesvol te begeleiden. Hij oppereert net zo makkelijk en net zo graag op directieniveau als op de werkvloer.